FőoldalÜzletÚj okos sportóra SIM támogatással
2019. szeptember 06., péntek ::

Új okos sportóra SIM támogatással

Az EVOLVEO tovább bővíti sportoláshoz is használható eszközeinek a kínálatát a Fitband B5-el, amely egy GPS-szel ellátott, úszásra is alkalmas fitneszkarpánt vérnyomás- és pulzusmérővel. A cseh gyártó terméke hasznos lesz, ha éppen életmódváltást tervezel, de akkor is, ha a szokásos sporttevékenységedet szeretnéd nyomon követni, miközben számos hasznos funkcióval is ellátták

Az EVOLVEO Fitband B5 fitneszpánt számos olyan funkciót tartalmaz, amellyel nyomon követheted sport tevékenységeidet és segít az egészséges életmód kialakításában. Az eszközön beállíthatod a sportolás során elérni kívánt céljaidat, és nyomon követheted azok megvalósulását. Az EVOLVEO FitBand B5 feljegyzi lépéseid, az elégetett kalóriát, a megtett távolságot, a tevékenységgel töltött teljes időt és az alvás minőségét.

A pulzus 24-órás figyelemmel kísérése, az alvás hosszának a követése és az adatok komplex elemzése segít az egészséges életmód kialakításában. A fitneszkarpántot vezeték nélkül össze lehet kötni a telefonnal. A nagy OLED kijelzőjén pedig nyomon követhetők a hívások, az SMS-ek, valamint a közösségi alkalmazások (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Twitter) üzenetei is. Az alkalmazásban saját magad állíthatod be, mely figyelmeztetéseket szeretnéd látni, és melyeket kikapcsolni.

Az EVOLVEO FitBand B5 megfelel IP68 specifikációnak, tehát porálló, illetve víz alatt is használható. Ennek a tulajdonságának köszönhetően akár úszás közben is használható. A beépített GPS-modulnak köszönhetően a külső tevékenységek mérése még pontosabb, és akár mobiltelefonos kapcsolat nélkül is használható. Az alkalmazásban térképen követheted az útvonalat, a megtett távolságot, az átlagos és az aktuális sebességet, a kiszámított aerob zónát és még sok mást.

Az EVOLVEO honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Led technológia

Led technológia

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény