FőoldalÜzletA Philips új P5 feldolgozó motorral állt elő
2017. március 23., csütörtök ::

A Philips új P5 feldolgozó motorral állt elő

A vállalat azt ígéri, hogy a P5 technológia jelentősen javít a kép minőségen

A Philips bemutatta új képfeldolgozó, illetve különféle képmódosító, képjavító metódusokat tartalmazó, a márka csúcsmodelljeibe bekerülő technológiáját, a P5-öt. A vállalat azt ígéri, hogy a járulékos jelfeldolgozás és a javított teljesítmény kombinálásának köszönhetően az új P5 engine felülmúlja a legendás, többszörösen díjnyertes Perfect Pixel Ultra HD engine-t, amelyet idáig széles körben a piac egyik legjobb jelfeldolgozó rendszerének tekintettek. Az integráció részeként a chipkészletet redukálták a régebbi, Perfect Pixel Ultra HD rendszerben jelenleg található három chipről a P5 egyetlen chipjére. A chipek számának csökkenése magával hozza a gyorsabb adatátvitelt, a jobb időzítést és a javított szabályozást a teljes feldolgozási folyamatban, legalábbis ezzel kecsegtetnek.

philipsp5 1

A P5 új funkciókat és javításokat hoz a jelfeldolgozás által vezérelt öt létező folyamat közül négy területen, nevezetesen a forrásminőségben, az élességben, a színekben és a kontrasztban (Source quality, Sharpness, Colour és Contrast). Az ötödik terület, a meglévő Mozgásbecslés (Motion Estimation) funkció, a Perfect Motion feldolgozás és a pásztázó háttérvilágítás már piacvezető mozgáskezelési megoldásnak tekinthető.

A TP Visiontől kapott információk értelmében a P5 engine új, továbbfejlesztett DNR (digitális zajcsökkentő) rendszert, és új Mosquito NR (moszkitózaj csökkentő) funkciót is tartalmaz, amelyek anélkül javítják lényegesen a zajcsökkentést, hogy a részletek elmosódása vagy más hasonló képhibák fellépnének. A rendszert emellett ellátták egy, a korábbinál állítólag hatékonyabb felbontás felskálázó eljárással is, illetve az SDR-HDR konverzió sem hiányzik.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény