FőoldalÜzletEgyüttműködési megállapodást tett közzé a Samsung és az Audi
2017. január 23., hétfő ::

Együttműködési megállapodást tett közzé a Samsung és az Audi

A Samsung sajtóközleményben jelentette be az Audival való együttműködését az autógyár infotainment rendszereinek kiépítése kapcsán

A Samsung és az Audi közös sajtóközleményben jelentette be, hogy a félvezető-gyártásban is élen járó korai gyártó saját fejlesztésű chipsetjei fogják az Audi új generációs fedélzeti rendszereinek alapját szolgáltatni. A Samsung csatlakozott az Audi 2010-ben indított Progressive SemiConductor Program (PSCP) projektjéhez, amely autóik infotainment rendszereinek fejlesztését fogja össze. A Samsung felső kategóriás Exynos chipsetje egyszerre négy kijelzőn való megjelenítést tesz majd lehetővé, valamint multiplatform támogatásának köszönhetően több operációs rendszerrel is hajlandó együttműködni.

Az Audi CES-en bemutatott A8 koncepciója már az új lapkakészletre építő rendszert vetíti előre, amelyben 2 darab, szintén Samsung által szállított 14,1 hüvelykes, valamint egy 8,4 hüvelykes érintésérzékeny OLED megjelenítő is helyet kapott. Mivel a Samsung tavaly felvásárolta a Harman csoportot, összetett és komplett ökoszisztéma kiépítésére is képes lehet az autók audio-és infotainment rendszerének tekintetében.

Korábban a témában

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény