FőoldalRendszerintegrátorNagyteljesítményű adatgyűjtőegység és digitalizáló modul a Keysight Technologiestól
2020. október 21., szerda ::

Nagyteljesítményű adatgyűjtőegység és digitalizáló modul a Keysight Technologiestól

Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc kereskedelmi márkája (LSE: ECM), az ipari és elektronikai termékek és megoldások globális többcsatornás szolgáltatója bevezette az alacsony költségű, új generációs adatgyűjtő rendszert, amely lehetővé teszi több jel gyors és dinamikus egyidejű mintavételét.

rs956 keysight daq973a image

A Keysight Technologies gyártja a világ egyik vezető teszt- és mérőberendezés-szolgáltatóját, az új DAQ973A adatgyűjtő rendszert, amely egy háromnyílású, moduláris mainframe egység, kilenc plug-in modul lehetőséggel, 800 kSa/s mintavételi sebességgel. A Keysight a DAQ973A belsejében használt csúcskategóriás teszt- és mérőberendezéseiből újra felhasználta mérési motorját, hogy bizonyított mérési teljesítményt, moduláris rugalmasságot és univerzális bemeneteket biztosítson a beépített jelformálással. A készülék beépített 6½ számjegyű (22 bites) digitális multimétert kínál, 0,003% DCV pontossággal. A meglévő DAQ970A rendszerhez hasonlóan ez az új rendszer további GPIB-kapcsolattal is rendelkezik.

Az egység legfontosabb jellemzői a legfeljebb 450 csatorna letapogatása, a gyorsaság és pontosság a gyors eredmények elérése érdekében; legfeljebb 120 csatorna rendszerenként; és nagy kapcsolóválaszték, RF és vezérlő plug-in modulok, beleértve egy új négycsatornás egyidejű mintavételi digitalizálót. Az egység 12 különféle bemeneti jelet képes mérni és konvertálni, ideértve a hőmérsékletet egy hőelemmel, RTD-kkel és termisztorral; a DC/AC feszültséget; két- és négyvezetékes ellenállás-hálózatokat; gyakoriságot és időszakokat; és DC/AC áramot és kapacitást.

Megjelent egy új négycsatornás egyidejű mintavételi digitalizáló modul is, 800 kSa / s mintavétellel. Ez a modul kiegészíti az adatgyűjtő rendszerben létező nyolc modult. Ezek a modulok egyaránt működnek az új DAQ973A rendszerrel, amely a GPIB, a LAN és az USB-vel együtt érkezik, valamint a meglévő DAQ970A rendszerrel, amelyhez nem tartozik GPIB.

A tipikus felhasználók várhatóan mérnökök és technikusok lesznek a szakmai és ipari alkalmazások széles skáláján, ideértve a K+F és a próbatestek prototípusait is; környezetvédelmi, tartóssági és szabályozási alkalmazások tervezési hitelesítése; automatizált tesztelés és folyamatfigyelés termelői környezetben; valamint a szerviz- és karbantartási feladatok megfigyelése és hibaelhárítása. Az egységet azonban várhatóan oktatási intézményekben is használják.

A DAQ973A további funkciói között szerepel egy nagy 4,3 hüvelykes színes kijelző, valamint GPIB, LAN és USB kapcsolat. Ezenkívül a felhasználók interfészbe tudják állítani az egységet a gyártó által készített BenchVue DAQ szoftver segítségével, amely kiterjesztett idő- és frekvenciatartomány-mérési képességgel is rendelkezik.

A Keysight DAQ973A adatgyűjtő rendszer mostantól elérhető az RS kínálatában az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai csendes-óceáni térségben.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény