FőoldalRendszerintegrátorDupla csatlakozó, még könnyebb fájlmegosztás – ezt tudja az új DataTraveler Duo USB
2020. október 21., szerda ::

Dupla csatlakozó, még könnyebb fájlmegosztás – ezt tudja az új DataTraveler Duo USB

A Kingston Digital mától a DataTraveler® Duo modellel bővíti sokoldalú, dupla csatlakozós USB flash meghajtóinak kínálatát.

A DT Duo maximális rugalmasságot kínál az újabb és régebbi eszközökkel egyaránt rendelkező felhasználóknak. Két USB-csatlakozója közül az egyik a szabványos USB-A, a másik USB-C portba illeszthető, ami megkönnyíti a fájlmegosztást a laptopok, asztali gépek és mobileszközök között. A 32 GB-os és 64 GB-os változatban kapható, dupla csatlakozós meghajtó kiegészítő tárolónak is ideális.

kingston digital datatraveler duo 1

Az USB 3.2 Gen 1 sebességnek köszönhetően a felhasználók könnyen hozzáférhetnek a dokumentumokhoz, a fényképekhez, a videókhoz, a zenékhez és más tartalmakhoz, és továbbíthatják őket. Használaton kívül két irányba csúsztatható védőborítás fedi a csatlakozókat.

A DT Duo a mobilfelhasználói igényekre tervezett plug-and-play Duo meghajtócsalád legújabb tagja:

  • DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C): két csatlakozóval rendelkezik, amelyek közül az egyik a szabványos USB, a másik pedig a 100 MB/s maximális olvasási sebességet támogató USB-C portba illeszthető. 128 GB kapacitásig rendelhető, bőséges kiegészítő tárhelyet nyújtva ezzel a legújabb okostelefonokhoz, táblagépekhez, PC-khez és Mac számítógépekhez.
  • DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2): két csatlakozós (micro-USB és USB-A) meghajtó az USB OTG (On-The-Go) technológiát támogató Android™ okostelefonokhoz és táblagépekhez. A DTDUO3G2 kiegészítő tárhelyként beilleszthető az eszközök töltésére szolgáló micro-USB portba. Segítségével a tárkapacitás 128 GB-ig bővíthető a mobileszközök és a PC-k közötti gyors és egyszerű fájl-, fénykép- és videóátvitelhez.

„A DT Duo hiánypótló funkcionalitással bővíti a piacon egyre nagyobb számban elérhető USB-C csatlakozós eszközök körét. A két csatlakozónak és az egyedülálló, két oldalra csúsztatható védőborításnak köszönhetően a meghajtó egyszerre tartós és stílusos, ráadásul tulajdonosának a kupak elvesztése miatt sem kell aggódnia” – mondta Oscar Escayola Kaloudis, a Kingston flash üzletágának EMEA-régióért felelős vezetője.

A DT Duo 32 GB és 64 GB kapacitással érhető el az iPon.hu kínálatában november 1-től, ötéves garanciával és ingyenes műszaki támogatással.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény