FőoldalKonstruktőrÚj, tanúsított referenciatervek intelligensotthonos alkalmazásokhoz
2017. március 29., szerda ::

Új, tanúsított referenciatervek intelligensotthonos alkalmazásokhoz

A Silicon Labs az otthonautomatizálási és intelligensotthon-megoldásokat kínáló piac számára két új referenciatervet mutatott be, amelyek az IoT-technológia segítségével biztonságosabbá, komfortosabbá és energiahatékonyabbá teszik otthonainkat. Az FCC és UL előtanúsítványokkal is rendelkező referenciatervek tartalmazzák az összes hardver-, szoftver- és firmware-eszközt a funkciógazdag, jövőbiztos, hálózati képességekkel rendelkező otthonok megvalósításához. Ezek alapját a Silicon Labs által fejlesztett, ZigBee „Golden Unit” Home Automation (HA 1.2) szoftverstack és a multiprotokollos Wireless Gecko SoC-portfólió szolgáltatja

A Silicon Labs jelenlétérzékelést és intelligens fali aljzatokat körülíró referenciatervei segítségével a rendszertervezők és rendszerintegrátorok sokkal gyorsabban, alacsonyabb fejlesztési és implementációs költségek mellett és kiváló teljesítménnyel és szolgáltatásokkal jelenhetnek meg a piacon megoldásaikkal, amelyek alatt a ZigBee mesh hálózati technológia teljesít szolgálatot. Az új, lényegében kulcsrakész megoldást kínáló referenciatervek alapján a fejlesztők a koncepciótól nagyon gyorsan eljuthatnak a végtermékig az előtanúsított vezeték nélküli kommunikációs technológiáknak, nyíltforrású hardveres tervezési forrásoknak és a kiváló szoftverstackeknek köszönhetően, mindeközben élvezhetik a kipróbált és bizonyított mérési és gyártási metódusok előnyeit.

Mindkét új referenciaterv tartalmazza a Silicon Labs EFR32MG Mighty Gecko rendszerchipjét, amely kiváló multiprotokollos vezeték nélküli kommunikációs támogatást nyújt otthon- és épületautomatizálási célokra. A Mighty Gecko sorozatú SoC-k rendkívül fejlett energiagazdálkodási képességei és architektúrája egy ARM® Cortex™-M4 processzort, illetve egy 2,4 GHz frekvenciájú, integrált teljesítményerősítővel és balunnal rendelkező, akár +19,5 dBm kimeneti teljesítményt nyújtó adóvevőt is tartalmaz, ezért kiváló vezeték nélküli kommunikációs lehetőségeket kínál.

A Silicon Labs honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény