FőoldalGyártósorTöbbféle adagolási arányt támogató, pneumatikus vezérlésű adagoló kétkomponensű anyagokhoz
2019. július 02., kedd ::

Többféle adagolási arányt támogató, pneumatikus vezérlésű adagoló kétkomponensű anyagokhoz

A Fisnar bejelentette legfrissebb újdonságát, a DTD50 típusnevet viselő, 50 ml-es, pneumatikus vezérlésű, többféle adagolási anyagarányt támogató adagolót, melynek rendeltetési célja az egymás mellett elhelyezett, 50 ml-es tartályokból kétkomponensű anyagok többféle arányban történő, precíziós adagolása

A mindössze 280 g tömegű DTD50 az iparág legkönnyebb, 50 ml-es multiadagolója. A Fisnar gyártmányú adagolásvezérlőhöz csatlakoztatott DTD50 – az egyszerűséget követő működési elveknek hála – képes kis méretű folyadékmennyiségek nagy pontosságú és megismételhető elhelyezésére. Ha precíziós, mikrolöketes adagolásra van szükség, a DTD50 kompatibilis a Fisnar QuantX™ fecskendőkkel is, ami jó megoldás ezekre a feladatokra. A könnyű és tartós konstrukciójú DTD50 kézi használatra is ideális, a kényelmes használhatóságot a szükség esetén opcionálisan elérhető ravaszbővítmény tovább fokozhatja, sőt az adagoló igény szerint akár állványra is rögzíthető, így még csak a kézben tartásra sem kell hagyatkozni, ami számos munkavégzési hibalehetőséget küszöböl ki.

Az univerzális DTD50 mindenféle adagolási arányú, 50 ml térfogatú tartállyal kompatibilis. A standard, 1:1 és 2:1 adagolási anyagarány mellett a DTD50 gyorsan átalakítható 4:1 vagy 10:1 adagolási arányra is a mellékelt dugattyú beiktatásával. Az eszköz végénél elhelyezett tárolóhelyet úgy alakították ki, hogy használaton kívül a dugattyúk számára biztonságos tárolási körülményeket biztosítson. A DTD50-et tehát úgy alakították ki, hogy sokféle keverési arányú alkalmazást támogasson, és ennek tekintetében a gyártó állítása szerint ebben az eszközkategóriában egyedülálló és számtalan alkalmazási esetre nyújt ideális megoldást.

A Fisnar honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény