FőoldalGyártósorÚj generációs tesztrendszer MLCC-k tesztelésére
2019. június 17., hétfő ::

Új generációs tesztrendszer MLCC-k tesztelésére

Az Electro Scientific Industries bejelentette új, Allegro LC-sorozatú tesztrendszerének elérhetőségét, amelyet a nagyobb méretű, többrétegű kerámiakondenzátorok (MLCC – MultiLayer Ceramic Capacitor) tesztelési követelményei szerint optimalizáltak. Az elektronikai iparban az MLCC-ket kedvező ár/teljesítmény paramétereik okán rendkívüli előszeretettel használják olyan, különböző elektronikai alkalmazásokban, mint hordozható eszközök, IoT vagy jármű-elektronika. Az Allegro LC óránként akár 1,2 millió darab, max. 1210 méretkódú MLCC tesztelésére képes

Az Allegro LC jelentős előrelépés az ESI által kifejlesztett MLCC tesztrendszerek történetében, hiszen számottevően bővíti azt a szakterületi lefedettséget, amellyel a cég az MLCC-típusok és -méretek tesztelésére kínál megoldást, ráadásul mindezt nagyobb átbocsátóképesség és egy tesztre jutó kedvezőbb költség mellett. Az Allegro LC-t választó alkatrészgyártók megkapják a támogatást tesztelési oldalról ahhoz, hogy az MLCC-gyártásukat nagy volumenben és nagy rugalmassággal alakítsák ki, valamint kiterjesszék termékkínálatukat egy nagyobb piaci spektrum lefedése érdekében.

Az Allegro LC tesztrendszer gyártásorientált MLCC-tesztelést és -szortírozást valósít meg, és a 0603–1210 méretkódtartományt támogatja. A rendszer könnyen átkonfigurálható, így minimális átállási idők mellett adaptálható a megváltozott gyártási feltételekhez. A rendszer támogatja egy helyi gazdavezérlőn keresztül az ESI Control Center szoftver használata útján több, hálózatba kötött egység vezérlését és munkájának monitorozását is.

Az ESI több mint két évtizeddel ezelőtt kezdte fejleszteni tesztrendszereit az MLCC-k tesztelésére. Az új Allegro LC megőrzi és megerősíti az Allegro termékcsalád piacvezető pozícióját, hiszen olyan legkorszerűbb technológiákat alkalmaz, mint az új generációs mérési módok és a finomított fizikai alkatrészkezelés. Az Allegro termékvonal tekintélyes múlttal rendelkezik az MLCC-tesztelésben, többek között ennek is köszönhető a piac felé tanúsított bizalma és az ESI néhány főbb vevőjétől az LC-re már beérkezett megrendelések.

Az Electro Scientific Industries honlapjaAz Electro Scientific Industries honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény