FőoldalArchívumAz Everlight bemutatta új, Shwo sorozatú LED termékeit
2010. augusztus 03., kedd ::

Az Everlight bemutatta új, Shwo sorozatú LED termékeit

Az Everlight Electronics vállalat újabb nagyteljesítményű, nagy fényerejű LED-családot mutatott be, amelyet a Shwo névre kereszteltek. A "shwo" [shuo] kínai szó, jelentése csillogás, ragyogás, a kínaiak pedig gyakran használják csillagok vagy egyéb, ragyogó fényű égitestek kapcsán, a névválasztás a cég részéről tehát igen találó

A Shwo terméksorozatban felületszerelhető, nagyteljesítményű LED-ek kapnak helyet, amelyek jellemzője a nagy fényerő és a kompakt befoglaló méretek (3,5×3,5×1,85 mm). Az új eszközök ezáltal többféle világítási alkalmazások, így ipari, jelzéstechnikai, spot, vaku stb. célra is megfelelnek. A 100 ... 700 mA meghajtó áramú Shwo LED-ek akár 3 W teljesítményig vezérelhetők. Az 1 W-os Shwo minimális fényteljesítménye 100 lm 6500 K(CCT), ill. 80 lm 3000 K(CCT) színhőmérsékleten, 350 mA vezérlőáram mellett. A 3 W-os Shwo minimális fényteljesítménye ezzel szemben 160 lm 6500 K(CCT), ill. 120 lm 3000 K(CCT) színhőmérsékleten, 700 mA vezérlőáram mellett.

A LED-ek körültekintően megtervezett elektromos szigetelése kényelmes termikus és elektromos méretezést tesz lehetővé a tervezés során, mindemellett a termikus ellenállásuk is kellemesen alacsony. Az Everlight álláspontja szerint az új Shwo sorozatú LED-ek a szilárdtest-alapú világítástechnikai megoldásoknak minden tekintetben megfelelnek.

Az Everlight Electronics Shwo sorozatú LED-ek főbb jellemzői:

  • kisméretű tokozás, nagy hatásfok,
  • ESD-védelem akár 8 kV feszültségig,
  • felületszerelési tokozási technológia,
  • szabályozható műszaki paraméterek: fényerő, nyitóirányú feszültség, hullámhossz, színtelítettség,
  • páratartalom-érzékenységi besorolás: 1. fokozat,
  • RoHS-megfelelőség,
  • ANSI-kompatibilitás,
  • fényáram-mérés IESNA LM80 tesztmódszerek szerint,
  • alkalmazások: általános világítástechnika, dekorációs és szórakoztatóipari világítás, jelzéstechnikai és orientációs célú megvilágítás, külső-belső járműipari világítás.

Az Everlight honlapja

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény